Tipy na vánoční dárky: Oslavte Vánoce společně s Tenislife.cz

Vydáno 11.11.2020

Tipy na vánoční dárky: Oslavte Vánoce společně s Tenislife.cz

Vánoce se kvapem blíží a s nimi i nakupování dárků. Tím, že nám momentální situace příliš nepřeje, se online nákupy stávají, čím dal vyhledávanější variantou, jak dárky pořídit. S výběrem i pořízením dárků pro vaše nejbližší vám rádi pomůžeme i my prostřednictvím našeho e-shopu, na kterém naleznete dárky pro celou rodinu.

Nakupování dárků k Vánocům neodmyslitelně patří, a i když tento rok budou přeci jen jiné, vánoční atmosféru bychom si neměli nechat zkazit a svátky klidu a pohody si užít co nejvíc. Jestliže si s výběrem dárků nevíte rady a tápete, co svým milovaným koupit, máme pro vás pár tipů, které vám s rozhodováním pomohou.

Pro muže

Ať už vybíráte dárek pro svého partnera, tatínka či dědečka, na našem e-shopu naleznete vše, co vášnivý sportovec potřebuje. Radost mu zcela jistě udělají běžecké boty Asics Gel Superion T7H2N-9090, které patří mezi jedny z nejlepších běžeckých bot. Díky systému Dynamic DuoMax a novou mezipodešví FluidRide dodají nohám dostatečnou podporu a tlumení.

Pokud dává raději přednost tenisu, můžete vybírat z několika modelů tenisové obuvi nejrůznějších značek, jako Wilson, Adidas, Nike, Asics nebo K-SWISS. Skvělou volbou bude také ikonická raketa Babolat Pure Drive 10. generace, o které jsme se více rozepsali v našem minulém článku.

Pro ženy

Jak už to u žen bývá, rády si potrpí na módu a u sportu tomu není jinak. Skvělou volbou tak budou dámské tenisové tašky HEAD Womens Tote, Wilson Womens Tote nebo Wilson Roland Garros Tote. Všechny tašky připomínají klasické elegantní kabelky, avšak nabízí spoustu funkcí - kapsu na zip se zipem Thermoguard pro chlazení nápojů a občerstvení, součástí tašek je také samostatná kapsa na boty. Do všech tašek se vejdou dvě tenisové rakety, anebo také raketa a notebook, pokud se vyráží na kurt přímo z práce.

Pro děti

Budete jistě souhlasit, že Vánoce jsou především o dětech. O jejich rozzářených očích, když stojí před svítícím stromečkem a plné očekávání doufají, že pod ním najdou to, co si tolik přály. Vašemu malému Federerovi nebo malé Petře Kvitové můžete pod stromeček nadělit tenisovou raketu, která jim padne jako ulitá. Jestliže nevíte, jak vybrat správnou velikost, zde si můžete přečíst, na co se při jejím výběru zaměřit a jak postupovat.

Na našem e-shopu naleznete také velkou škálu sportovního oblečení předních značek jak pro chlapce, tak i dívky. Na kurt tak mohou po Vánocích vyrazit dokonale připravení splnit si sen a stát se tenisovou hvězdou.

TIP: Na našem e-shopu právě naleznete zvýhodněné dětské sety – kombinace batůžku a rakety.

V případě jakýchkoliv dotazů se na nás neváhejte obrátit. Zastihnout nás můžete na telefonním číslem 605 40 37 37 nebo na e-mailové adrese bozisport@bozisport.cz.

Zpět na přehled novinek