Nová generace Pure Drive od značky Babolat. Síla ukrytá v ikonické raketě

Vydáno 22.01.2020

Nová generace Pure Drive od značky Babolat. Síla ukrytá v ikonické raketě

Značku Babolat není nutné sáhodlouze představovat. Ovšem co jednoznačně stojí za zmínku je její 10. generace Pure Drive, která byla představena na konci letošního září. Na co všechno se v této edici můžete těšit a co můžete od nejprodávanější rakety Babolat očekávat? 

Značka Babolat svou ikonickou raketu Pure Drive vyrábí již od roku 1994 a mezi zkušenými hráči tenisu si vysloužila své místo na předních příčkách. Základní prvky této rakety zůstávají po léta stejné, avšak Babolat tento rok přišel se značným technologickým vylepšením, které nové Pure Drive dodává ten správný švih.

Víc než raketa

Patříte mezi hráče, kteří od rakety očekávají něco navíc? Hledáte něco, co by vám při hře pomohlo tak, jako Kim Clijstersové při získání čtyř grandslamových titulů ve dvouhře? Pure Drive je pro hráče, kteří od rakety chtějí maximální sílu úderu a razantní styl hry. Nová generace oblíbené rakety má díky technologii HTR Systém vylepšenou stabilitu a tuhost rámu, kterou oceníte především při extrémně silných úderech. Technologie SWX Pure Feel eliminuje nežádoucí vibrace a zvýrazňuje zvukový projev rakety, který je hlasitější a zvučnější, než u předchozí generace z roku 2018.

Od tohoto modelu se nová Pure Drive liší také vzhledově. Na první pohled je rám rakety agresivnější, avšak stále si drží svou elegantní tvář, kterou umocňuje výrazné modré zbarvení. Pure Drive bylo také navráceno ochranné prodloužení hlavy, které měly jedny z prvních modelů této rakety. Jistě oceníte i vylepšení technologií FSI Power, která vám zajistí co největší plochu sweetspotu. Pure Drive vás jednoduše podrží za každé situace a dodá sílu v každém odpalu.

Modrá je dobrá

Nová generace však není pouze o raketě. Nabízí celou škálu doplňků, které vám zážitek z tenisu jen prohloubí a dodají vám na kurtu to správné sebevědomí. Od ledna příštího roku se tak můžete těšit na potítka, čepice, ručníky, trička, bundy a boty Propulse Fury s podrážkami vyvinutými ve spolupráci se značkou Michelin – to vše v nezaměnitelné modré barvě. Nezapomenout byste ale neměli ani na raketové bagy, do kterých Pure Drive padne jako ulitá a které jsou již nyní dostupné na našem e-shopu ve dvou velikostech, případně i juniorské v kratší verzi. Modrá je jednoduše dobrá, tak proč na kurtu neukázat její sílu?

Zpět na přehled novinek