Vánoční slevy v tenislife.cz nekončí: Udělejte radost sobě i svým blízkým

Vydáno 03.12.2020

Vánoční slevy v tenislife.cz nekončí: Udělejte radost sobě i svým blízkým

Vánoce jsou za dveřmi, a pokud vám chybí ještě nějaké dárečky, v tenislife.cz pro vás máme několik tipů a slevových akcí, které vám přijdou vhod. Ruku na srdce, během vánočního období se každá ušetřená koruna hodí víc než kdy jindy.

Neuvěřitelné slevy až 75 %

Ačkoliv se to ještě před pár dny zdálo v nedohlednu, od čtvrtka můžeme konečně vyběhnout zpátky na kurt a dát si pořádně do těla. Ještě předtím byste však svou výbavu měli zkontrolovat a zakoupit či obměnit co je potřeba. V tuto chvíli oceníte naši vánoční slevovou akci, ve které zakoupíte TOP produkty se slevou až 75 %. Chybí vám tenisová taška, do které byste si mohli dát všechny vaše věci, anebo vaše tenisová raketa už není, co bývala? Na nic nečekejte a udělejte si na Vánoce radost za výhodnou cenu!

Jestliže si nejste jisti, jakou tašku vybrat, přečtěte si náš minulý článek, ve kterém naleznete, jak vybrat tu správnou tenisovou tašku přímo pro vás.

Nezapomínejte na tenisové míčky

Kvalitní tenisová raketa je bezpochyby důležitá, myslet byste však měli i na tenisové míčky, které bohužel v tomto chladném počasí, a především v antukových halách trpí. Nezapomínejte je tedy pravidelně měnit, ať vám zničený míček zbytečně nezkazí dobrý pocit ze hry. 

Dětské tenisové sety

Co by to bylo za vánoční akce, kdybychom zapomněli na děti? Na našem e-shopu v tuto chvíli naleznete několik dětských tenisových setů nejrůznějších motivů, které obsahují tenisovou raketu a batoh. Ačkoliv se nám zásoby pomalu ale jistě tenčí, varianta se najde jak pro začínajícího tenistu či tenistku, tak i pro zkušenějšího dospívajícího hráče.

Růžová jede

A teď něco pro dámy! V poslední době začíná být růžová na kurtu v kurzu. Tato vyhledávaná barva je symbolem ženskosti a něžnosti, to však ale neznamená, že by její nositelka nedokázala míček odpálit takovou rychlostí, jako profesionální hráčky tenisu. Nenechte se oklamat - jakmile se žena obleče do něčeho, v čem se cítí nadmíru pohodlně, není překážka, kterou by nedokázala zdolat. Na našem e-shopu můžete zakoupit několik produktů v této moderní barvě – za zmínku jistě stojí tenisová raketa ikonické značky Babolat BOOST A, anebo také univerzální a funkční batoh Babolat Essential Classic Club Backpack z aktuální kolekce 2020.

Zpět na přehled novinek