Hledáte ten nejlepší vánoční dárek? U nás nakoupíte pro každého člena rodiny

Vydáno 13.12.2021

Hledáte ten nejlepší vánoční dárek? U nás nakoupíte pro každého člena rodiny

Vánoce jsem za dveřmi a spousta z vás ještě přemýšlí nad tím, čím by svým nejbližším pod stromečkem udělala radost. Na našem e-shopu můžete zakoupit nepřeberné množství kvalitních produktů, které potěší každého tenisového nadšence. A v dnešním článku vám přinášíme pár tipů na dárky, které se budou jistě hodit.

Tipy na vánoční dárky pro muže

Ať už byste rádi udělali radost svému partnerovi, bratrovi, tatínkovi či dědečkovi, na našem e-shopu najdete nejenom tenisové rakety, ale také doplňky a sportovní oblečení, které k tenisu neodmyslitelně patří.

Ještě stále hledáte ten nejlepší vánoční dárek? Skvělou volbou může být tenisová raketa Yonex VCORE PRO 97H. A proč právě ona? O výhodách této rakety a celkově značky Yonex jsme se rozepsali v našem minulém článku. Nová generace VCORE PRO je především zaměřena na kontrolu, přesnost a pružnost. Jde o ideální raketu pro turnajové hráče, kteří chtějí kontrolu, přesnost a rychlost. Vynikající zpětný ráz rakety v kombinaci s perfektní flexí a zvětšeným sweet spotem činí z rakety VCORE PRO 97H raketu s vysokou dynamikou a kontrolou.

A aby byl pocit ze hry ještě lepší, vsaďte na kvalitní tenisovou obuv. Tenisová obuv Asics Solution Speed FF 2 Clay je nejrychlejší model v řadě tenisových bot Asics. Solution Speed FF 2 Clay je určená pro sportovce, kteří hledají rychlejší akceleraci, lepší stabilitu a pružnější stisk.

Jako drobnost, která bude na kurtu velkým pomocníkem, můžete zakoupit čelenku Nike Tennis Headband, která je vyrobena z funkčního materiálu – zabraňuje vlasům, aby padaly do obličeje a zachycuje pot, aby nestékal do očí.

Tipy na vánoční dárky pro ženy

Pro vaši partnerku, maminku či sestru můžete vybrat například vkusný a funkční tenisový batoh. Tenisový batoh Babolat PURE AERO RAFA je horkou novinkou na tenisovém trhu. Ač to zní neuvěřitelně, do tohoto batohu se vejdou až tři tenisové rakety, které uložíte do tepelné přihrádky. Do ostatních prostor lze uložit oblečení, notebook anebo ostatní nezbytnosti. Kromě své funkčnosti dokáže batoh oslnit i svým neotřelým designem.

A aby obdarovaná osoba mohla svůj tenisový batoh sladit s vrchní omotávkou na své raketě, vhod přijde i sada 36 vrchních barevných omotávek. Tato nejoblíbenější omotávka značky Yonex je vhodná pro rakety se standardním a delším gripem. Výborně absorbuje pot a vlhkost, mírně tlumí i vibrace při úderech. Díky své přilnavosti zvyšuje ovladatelnost rakety a přispívá k lepšímu „handlingu“, kontrole a citu při úderech.

Tipy na vánoční dárky pro děti

Aby i ti nejmenší našli pod stromečkem to, z čeho by měli opravdovou radost, připravili jsme si pro ně na našem e-shopu několik produktů, které každému tenisovému začátečníkovi jeho start usnadní a na kurtu díky nim zazáří.

Výhodnou koupí pro malé tenistky může být tenisový set Babolat, který obsahuje dětskou tenisovou raketa B´Fly 23 a dětský batoh Junior Club fialový. Raketa je určena tenisovým začátečníkům, kteří chtějí lehký rám, který je dobře ovládatelný. Větší hlava rakety usnadní tenisové začátky a krásně barevný design zaujme i ty nejnáročnější tenistky. Raketa je vypletená s obalem přes hlavu rakety.

Malí tenisti během hry ocení pohodlné oblečení, které je při prvních turnajích zaručeně podrží. Bílé chlapecké polo tričko s límečkem a zapínáním na knoflíčky Nike Advantage Polo AR2381-100 nabízí elegantní design s barevnými pruhy na předním i zadním díle. Tričko je z pevnějšího materiálu a s plochými švy pro pohodlné nošení.

Nebo hledáte tenisovou obuv, která je výborně odtlumená, stabilní a bude šetřit vašim dětem chodidla? Vhodným řešením je dětská tenisová obuv Asics Resolution 7. Je to velmi oblíbená antuková juniorská bota, která patří do kategorie "Asics Stability". Obuv vyniká perfektní stabilitou nohy, především v patě a jedinečným tlumením pomocí gelu. 

Pokud si s výběrem stále nevíte rady, můžete zakoupit dárkový poukaz. Ten platí jak v naší kamenné prodejně v Brně v Kohoutovicích, tak i na našem e-shopu. Na přání vám velmi rádi vyrobíme dárkový poukaz na libovolnou sumu.

Zpět na přehled novinek