Co se děje v tenisovém světě? Pořiďte si nové boty či dětské sety nebo navštivte ATP 500 Erste Bank Open

Vydáno 25.10.2022

Co se děje v tenisovém světě? Pořiďte si nové boty či dětské sety nebo navštivte ATP 500 Erste Bank Open

 

Chtěli byste znát nejžhavější novinky v tenisovém světě? Co se sportovní výbavy týče, překvapí vás novinkové tenisové boty značek Adidas či Mizuno, malým tenistům zase můžete pořídit novinkové dětské sety značek Novak a Coco. Pokud toužíte po akci, můžete navštívit ATP 500 Erste Bank Open, které se aktuálně hraje ve Vídni.

Tenislife.cz má 11 % slevu na vše kromě míčů

Chcete si tenisovou výbavu pořídit výrazně levněji? V tom případě máte až do 30. října 2022 jedinečnou možnost nákupu na našem e-shopu Tenislife.cz. Nabízíme 11% slevu na vše kromě míčů. Proto neváhejte a pořiďte si u nás levnější tenisové rakety, tenisovou obuv, tenisové oblečení, tenisové bagy a další tenisové doplňky.

Zaujmou vás novinkové tenisové boty značek Adidas a Mizuno

Bezproblémový pohyb po kurtu vám zajistí pánská tenisová obuv Adidas. Nově vám nabízíme jedinečné modely Barricade Clay určené pro hru na antukových kurtech nebo modely Adizero Ubersonic, které se mohou pochlubit kvalitní antukovou podrážkou. Tato obuv vám zajistí stabilitu i při náročných zápasech.

Žhavou novinkou je rovněž pánská tenisová obuv značky Mizuno, jde konkrétně o kolekce Wave Exceed Tour a Wave Intense Tour. Tato tenisová obuv představuje jednu z nejlehčích bot na trhu, a tak díky ní můžete zůstat na kurtu klidně celý den. Tenisová obuv Mizono je dokonale odpružená, váš trénink se tak posune na novou úroveň.

Je libo novinkové dětské tenisové sety?

Na našem e-shopu jsou nově k dostání také dětské tenisové sety značek Novak a Coco. Za výhodnou cenu tak u nás pořídíte kombinaci tenisové rakety a batůžku. Pro začínající hráče v nabídce máme rovněž hliníkové rakety Head, Babolat či Wilson v nádherných barevných kombinacích, které dokonale ladí s dětským batůžkem.

ATP 500 Erste Bank Open: Mužský tenisový turnaj, který se hraje ve Vídni

Co se dále děje v tenisovém světě? Jako diváci si můžete od pondělí 24. října do neděle 30. října vychutnat mužský tenisový turnaj plný zvučných jmen, který se pořádá v rakouské Vídni. Jde konkrétně o ATP 500 Erste Bank Open, jehož dějištěm jsou kryté tvrdé kurty ve Wiener Stadthalle.

Mužský tenisový turnaj Erste Bank Open, který je součástí série ATP Tour 500, bývá každoročně tenisovým vrcholem ve vídeňském sportovním kalendáři. Tenisové hvězdy se přitom ve Vídni scházejí od roku 1974, Erste Bank Open 2022 je tedy již 48. ročníkem v pořadí.

Zpět na přehled novinek