Vánoční slevové akce v tenislife.cz: Pořiďte dárky vašim blízkým za výhodné ceny

Vydáno 27.11.2020

Vánoční slevové akce v tenislife.cz: Pořiďte dárky vašim blízkým za výhodné ceny

Příchod první adventní neděle nám signalizuje blížící se Vánoce. V tu ránu většině z nás dojde, že na nákup vánočních dárků nezbývá již příliš času. A protože my v tenislife.cz víme, že slev v předvánoční čas není nikdy dost, připravili jsme si pro vás několik akcí, kterým nejde říct ne!

Černý Týden v tenislife.cz

Ačkoliv byl Black Friday minulý víkend, rozhodli jsme se, že pro naše klienty jen víkend slev nestačí. Proto jsme si pro vás připravili Černý Týden – během celého tohoto týdne můžete nakupovat TOP produkty se slevou až 75 %. Ano, čtete správně! Můžete tak své blízké potěšit například tenisovou raketou Yonex VCORE 100 300g LTD smoke blue, moderní dámskou tenisovou taškou Head Womens Tote Bag anebo značkovými bugy, které nesmí chybět žádnému milovníkovi tenisu. Navíc při nákupu nad 1 500 korun získáte dopravu zdarma. A to už se vyplatí!

Dětské tenisové sety

A protože jsou Vánoce především o dětech, radost těm nejmenším udělají zcela jistě dětské tenisové sety – tenisová raketa a batoh. Na našem e-shopu naleznete širokou škálu setů, od těch pro úplně nejmenší s animovanými motivy až po sety pro zkušenější a větší hráček tenisu.

Adventní akce s kódem ALL10

Pokud nestihnete nakoupit vše co jste si vyhlídli v Černém Týdnu, nezoufejte. Na tento víkend jsme si pro vás připravili další slevovou akci, a to tentokrát -10 % na vše, kromě tenisových míčů. Můžete si tedy vybrat cokoliv z našeho sortimentu na e-shopu (kromě tenisových míčů) a po skončení online nákupu postačí, když zadáte do kolonky slevový kód ALL10 a tato sleva se vám z částky automaticky odečte.

V případě jakýchkoliv dotazů se na nás neváhejte obrátit. Zastihnout nás můžete na telefonním číslem 605 40 37 37 nebo na e-mailové adrese bozisport@bozisport.cz.

Zpět na přehled novinek