US Open 2023 je v plném proudu. Tipněte si vítěze a vyhrajte tenisovou raketu Yonex PERCEPT

Vydáno 04.09.2023

US Open 2023 je v plném proudu. Tipněte si vítěze a vyhrajte tenisovou raketu Yonex PERCEPT

 

Co je nového v tenisovém světě? Je toho opravdu hodně. Před několika dny odstartoval US Open 2023, který potrvá do 10. září. Žhavé novinky rovněž představila firma Yonex. Také v Tenislife.cz pro vás máme unikátní facebookovou soutěž. Tipněte si, kdo bude vítězem US Open 2023. Vyhrát u nás můžete raketu Yonex PERCEPT dle vlastního výběru.

US Open 2023: Svým favoritům držte palce do 10. září

Od 28. srpna do 10. září 2023 probíhá v Národním tenisovém centru Billie Jean Kingové 143. ročník US Open. Jde o čtvrtý a závěrečný grandslamový turnaj letošní tenisové sezony, který zahrnuje mužskou a ženskou dvouhru, mužskou a ženskou čtyřhru a smíšenou čtyřhru.

Během US Open 2023 obhajují svůj loňský titul španělský tenista Carlos Alcaraz a polská tenistka Iga Świąteková. V mužské čtyřhře pak dvojice Rajeev Ram (USA) a Joe Salisbury (UK) a v ženské čtyřhře české tenistky Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková. Smíšenou čtyřhru v loňském roce na US Open vyhráli Storm Hunterová a John Peers z Austrálie.

Kdo bude vítězem US Open 2023? Tipněte si a vyhrajte

Sledujete bedlivě jeden z nejprestižnějších tenisových turnajů světa US Open 2023 a máte jasno v tom, kdo letos vyhraje v mužské dvouhře? Tipněte si na naší facebookové stránce Tenislife.cz - Vše pro tenis, squash a badminton vítěze US Open 2023 a vyhrajte ve slosování horkou novinku - tenisovou raketu Yonex PERCEPT podle vlastního výběru v hodnotě 7200 korun.

Pokud vás nevylosujeme, rozhodně nezoufejte. Pro všechny účastníky naší tipovací soutěže jsme si připravili bonus. Po skončení US Open 2023 každý z vás e-mailem obdrží jednorázový kód na slevu 15 % z našich internetových cen. Tento kód bude platný pouze 72 hodin a nebude platit na míče.

Novinky firmy Yonex jako hlavní výhra

V rámci tipování, kdo bude vítězem US Open 2023, u nás můžete ve slosování vyhrát horkou novinku, kterou jsou tenisové rakety Yonex PERCEPT. Tyto novinkové rakety určené pro pokročilé hráče, kteří chtějí hrát agresivně s flexibilní raketou s přesností a citem, vás překvapí svou “japonskou precizností”. Pokud chcete mít při hraní tenisu kontrolu a dbáte na přesnost a rychlost, jsou to tenisové rakety přímo pro vás.

Novinkové tenisové rakety Yonex PERCEPT vynikají novými technologiemi pro precizní kontrolu míčku, pro lepší držení míčku i pro stabilizaci čela rakety při dopadu míčku. Pochvalovat si budete rovněž vylepšenou konstrukci průchodky, která podporuje kontakt výpletu pro efektivní přenos energie míče, dále pak izometrickou konstrukci hlavy rakety, díky které je švih raketou jednodušší a raketa je lépe ovladatelnější. K raketám Yonex PERCEPT skvěle pasuje tenisový výplet Yonex POLY TOUR, který rovněž najdete v naší nabídce.

Užijte si sledování US Open 2023 plnými doušky a nezapomeňte si na našem Facebooku tipnout, kdo tento prestižní tenisový turnaj vyhraje. Tak směle do toho!

Zpět na přehled novinek