Tipy na vánoční dárky pro velké i malé tenisty

Vydáno 01.12.2023

Tipy na vánoční dárky pro velké i malé tenisty

 

Hledáte vánoční dárky pro své blízké, kteří se amatérsky nebo profesionálně věnují tenisu? V tom případě jste u nás správně. Máme pro vás několik tipů na dárky k Vánocům pro velké i malé tenisty. Navíc určitě uvítáte, že tenisové dárky zakoupené v našem e-shopu, které nebudou obdarovaným případně vyhovovat, můžete vrátit do 10. ledna 2024.

Tenisové dárky pro děti: Potěší zvýhodněné balíčky

Štědrý večer už pomalu klepe na dveře, a právě proto nastává ideální čas pro nákup vánočních dárků. Chcete pod stromečkem udělat radost dětem, které rády hrají tenis? V tom případě jste u nás na správné adrese.

Nabízíme zvýhodněné balíčky dětských tenisových setů. Najdete v nich kombinaci dětské tenisové rakety a tenisového bagu značky Head. A to v různých barevných provedeních, které na Vánoce potěší každého malého tenistu. Co dalšího máme pro děti k Vánocům? Coby vánoční dárky u nás pořídíte rovněž dívčí či chlapecké tenisové oblečení nebo dětskou tenisovou obuv, která je zárukou bezpečného a zároveň pohodlného pohybu vašich dětí po kurtu.

Skvělým dárkem jsou i bagy a batohy všech barev a velikostí

Tenisové bagy a batohy představují skvělý tip na vánoční dárek také pro dospělé amatérské či profesionální tenisty. V našem e-shopu můžete vybírat z bagů a batohů různých barev, velikostí a značek, jako jsou Head, Babolat, Yonex nebo Wilson. Pod stromečkem zaručeně vykouzlí úsměv každému tenistovi, navíc tenisové bagy a batohy nabízíme za skvělé ceny!

Co dalšího k Vánocům? Inspirujte se nabídkou našich top produktů

Jaké další dárky pořídit malým či velkým tenistům na Vánoce? Inspirovat se můžete také nabídkou našich top produktů, v níž najdete nejen tenisové bagy a batohy. Hráči pod stromečkem ocení i tenisové rakety, tenisovou obuv, oblečení na kurt či tenisové doplňky.

Velmi zajímavé ceny pro vás máme i v našem výprodeji, kde najdete výrazné slevy na tenisové produkty. Proto neváhejte a využijte tuto nabídku již před Vánoci.

Vánoční dárek pro tenistu nevyhovuje: Co dělat?

Koupili jste v našem e-shopu Tenislife od 9. listopadu 2023 dárek pro děti či dospělé, který ale obdarovanému tenistovi nevyhovoval? Máme pro vás dobrou zprávu. Jako naši zákazníci nám máte možnost tento nevhodný dárek vrátit zpátky do 10. ledna 2024.

Nevyhovující dárek, který jste u nás zakoupili přes internet, nám vracejte pouze v původním originální stavu. Nesmí být tedy použitý, nošený či bez visaček. Více informací, jakým způsobem tento nevyhovující dárek vrátit, naleznete v tomto odkazu.

Zpět na přehled novinek