Tenisovou raketu Wilson Clash V2 ocení amatérští i profesionální tenisté

Vydáno 24.03.2022

Tenisovou raketu Wilson Clash V2 ocení amatérští i profesionální tenisté

Hrajete závodně nebo rekreačně tenis? Do vaší výbavy skvěle zapadne tenisová raketa Wilson Clash V2, která je mezi tenisovými raketami doslova technologickým zázrakem. Co vše tedy tenisová raketa Wilson Clash V2 dokáže a proč se vám vyplatí si ji pořídit?

Wilson Clash V2: Tenisová raketa nové generace

Tenisová raketa Wilson Clash V2 se řadí k nové generaci tenisových revolučních raket Wilson Clash, které v rozmezí let 2019 až 2021 patřily k těm nejoblíbenějším a nejprodávanějším modelům. Wilson Clash V2 jde však v rámci svého designu, propracování a použité technologie ještě dál a na tenisovém poli je doslova lahůdkou.

Nová generace Wilson Clash V2 je ve srovnání se svým předchůdcem stabilnější a propracovanější, ovšem rozdíl oproti první generaci revolučních raket Wilson Clash není tolik dramatický. Co však u těchto raket nové generace oceníte především? Tenisová raketa Wilson Clash V2 v černo višňové barvě je díky své hmotnosti opravdu lehoučká a velmi snadno se ovládá.

Hlavní přednosti rakety Wilson Clash V2

Co vše vám může tenisová raketa Wilson Clash V2 nabídnout? Může se pochlubit hned několika přednostmi, pro které se vám do ní rozhodně vyplatí investovat. Wilson Clash V2 má především oproti své první verzi vylepšenou kontrolu a stabilitu. Disponuje pružným rámem a pevným výpletem, které společně zajišťují příjemnou zpětnou vazbu.

Wilson Clash V2 se komfortně ovládá a při úderech má velmi dobrý cit. Oceníte rovněž její prvotřídní ovladatelnost na volejích a při úderech si oblíbíte typicky dřevnatý zvuk. Wilson Clash V2 vyniká také originálním designem, kterému vévodí černá a višňová barva. Oproti první verzi navíc úpravou designu prošla hlava rakety, díky čemuž má Wilson Clash V2 o 16 procent větší sweetspot nežli první generace.

Tenisová raketa Wilson Clash V2 je vhodná pro všechny

Jelikož jsou na trhu k dostání různé velikosti rakety Wilson Clash V2, tento tenisový zázrak přijde vhod tenistům každého věku. Ocení ji jak děti, tak dospělí a senioři, kteří s ní s přehledem dokážou hrát až hodinu v kuse. Tato univerzální raketa, která má solidní cit a perfektně odrazí každý míček, je rovněž skvělá pro méně náročné začínající hráče, ale i tenisové juniory a seniory.

Wilson Clash V2 vnáší do světa tenistu více radosti a bezstarostnosti. Představuje skvělou volbu pro všechny, kteří se při hraní tenisu v prvé řadě neženou za výkonem, ale které naopak tento sport baví a chtějí si jej co nejvíc užít.

Na co nezapomenout? Na tenisové bagy a batoh Wilson

Pokud začnete trénovat s tenisovou raketou Wilson Clash V2, co dále se vám bude ještě hodit do vaší tenisové výbavy? Rozhodně tenisové bagy Wilson a tenisový batoh Wilson, který bude s tenisovou raketou Wilson Clash V2 ladit designem i barvou, a raketu především ochrání. Do těchto bagů a batohu navíc s přehledem uložíte jak raketu, tak své tenisové oblečení a další příslušenství.

Zpět na přehled novinek