Tenisové vybavení, které se nyní vyplatí koupit: Tohle si nenechte ujít

Vydáno 17.12.2020

Tenisové vybavení, které se nyní vyplatí koupit: Tohle si nenechte ujít

Chybějí vám ještě nějaké dárky a nechce se vám do přeplněných obchodních center? Zkuste využít náš e-shop plný slev, které tu čekají jen na vás. Nejenomže nakoupíte v pohodlí domova, ale ještě za výhodné ceny, díky kterým ušetříte. Jaké tenisové vybavení se vám tedy nyní vyplatí nakoupit?

Tenisová raketa Babolat Pure Drive VS

Hledáte novou raketu, která by vaši hru proměnila v nezapomenutelný zážitek? Právě teď máte jedinečnou příležitost zakoupit ikonickou raketu Babolat Pure Drive VS se slevou až 28 %. Raketa vám nabízí legendární přesnost a díky technologii FSI Power také čistou sílu a skvělý herní pocit. Technologie Cortex Pure Feel poskytuje lepší tlumení vibrací – výsledkem je tak neuvěřitelný zvuk hry a přímá zpětná vazba do ruky.

Tenisové míče Head Tour

Ve vaší výbavě by vám zcela jistě neměly chybět tenisové míče. Tenisové míče Head Tour patří do řady vynikajících míčků především pro svou životnost a schopnost dosahovat maximální rotace a kontroly. Momentálně jsou to nejlepší turnajové míče značky Head a právě teď je na našem e-shopu koupíte se 41% slevou.

Tenisový výplet Babolat RPM Blast Rough

Hledáte něco, čím se na kurtu stanete přehlédnutelnými? Tenisový výplet Babolat RPM Blast Rough zaujme nejenom svou výrazně žlutou barvou (můžete jej však zakoupit i v černé nebo červené barvě), ale také hráči nabízí kombinaci rotace, energie a dokonalého pocitu při hře. Silikonové vrstvy a tvar výpletu usnadňují rotaci míče. Samozřejmě i tento produkt aktuálně zakoupíte na našem e-shopu se slevou – 200 metrů tohoto výpletu vás tak vyjde na 3 290 Kč.

Tenisový bag Head Radical 9R Supercombi 2019

Každý vášnivý tenista ocení kvalitní a praktický tenisový bug, do kterého si kromě tenisové rakety může vložit i další nezbytnosti. Tenisový bug Head Radical 9R Supercombi patří mezi dvoukomorové bugy, které nejsou ani malé a ani příliš velké. Navenek se model prezentuje moderním úzkým tvarem a novým designem Radical kombinující neonově oranžovou a modrou barvu. Uvnitř se nachází dvě prostorné přihrádky – jedna z nich je určena pro tenisovou raketu, která disponuje technologií CTT+, která ochrání vaši tenisovou raketu před extrémními teplotami.

Aby vaše objednané zboží přišlo do Vánoc, nezapomeňte jej objednat do 17. 12., jedině tak vám můžeme zaručit, že pod stromečkem udělá vám nebo vašim blízkým radost. V případě jakýchkoliv dotazů se na nás neváhejte obrátit. Zastihnout nás můžete na telefonním číslem 605 40 37 37 nebo na e-mailové adrese bozisport@bozisport.cz.

Zpět na přehled novinek