Tenisové novinky značek Asics, Babolat a Yonex: Zaujmou vás nové tašky, batohy i tenisová obuv

Vydáno 22.06.2022

Tenisové novinky značek Asics, Babolat a Yonex: Zaujmou vás nové tašky, batohy i tenisová obuv

Ať už patříte mezi profesionální, nebo amatérské hráče tenisu, jistě jsou vám velmi blízké značky Asics, Babolat a Yonex. Tito ověření výrobci tenisových doplňků přicházejí se žhavými novinkami, které potěší všechny tenisové nadšence bez rozdílu věku. Které novinky si pro vás značky Asics, Babolat a Yonex konkrétně připravily?

Novinkové tenisové tašky a batohy značky Yonex: Na tréninky i turnaje

Sportovní taška patří k základní výbavě každého tenisty. Poohlížíte se po nové? V tom případě se vyplatí vědět, že značka Yonex přichází s novinkovými modely tenisových tašek Yonex Pro 6 v modrém, černém i červeném designu. Tyto tenisové tašky jsou dvoukomorové a mají také samostatnou kapsu na boty přístupnou z vnější i vnitřní strany. Yonex Pro 6 představuje skvělé řešení pro všechny tenisty, kteří chtějí mít všechny své potřeby na trénink přehledně uspořádané. Tuto tenisovou tašku, do které se pohodlně vejde tenisová raketa, míčky, oblečení i obuv, můžete nosit přes rameno a také klasicky jako batoh.

Další novinkou značky Yonex je prostorná tenisová tašky Yonex Pro Wide Open Racquet, která má jednu společnou širokou komoru, kde je přepážkou oddělená termokomora až na tři rakety. Oceníte rovněž novinkovou cestovní tašku Yonex Pro Trolley, která je přímo ideální na tenisové turnaje. Tato cestovní taška s posuvným držadlem a kolečky obsahuje praktické kapsy pro přehledné uložení veškerého vybavení a oblečení potřebného pro tenisty.

A co když se poohlížíte po tenisovém batohu? Značka Yonex si pro vás připravila novinkovou verzi Yonex Pro Backpack M. Jedná se o pevný tenisový batoh s prostornou hlavní komorou, boční komorou na boty, kapsou na drobnost a extra kapsou až na dvě rakety. Také tento tenisový batoh s přehledem využijete na každý trénink.

Limitované bagy Babolat zaujmou nejen svým designem

Každý profesionální i amatérský tenista nosí v tenisovém bagu spoustu věcí. Kromě tenisové rakety (nebo raket) nesmí chybět také tenisové míčky, oblečení, ručník, pití, tenisová obuv a další doplňky.

Spoustu prostoru nabízí také limitované bagy Babolat Pure Aero Rafa nebo Pure Lite RH, které vás dostanou nejen třemi samostatnými komory, samostatnou kapsou na boty nebo bočními kapsami na drobnosti. Tyto limitované tenisové bagy vynikají i jedinečným designem, který si zaručeně oblíbíte nejen při cestě na trénink.

Pánská, dámská a dětská tenisová obuv: Tipy na novinky značky Asics

Také výrobce tenisové obuvi Asics si pro vás připravil spoustu žhavých novinkových modelů určených nejen pro tenisty z řad mužů, ale také žen a dětí. Bezproblémový pohyb na kurtu v prvé řadě zaručí nové modely pánské tenisové obuvi Asics Solution Swift, Gel Challenger, Gel Resolution a Solution Speed. Pokud hledáte opravdu kvalitní boty na antukové povrchy, vsaďte právě na tuto novinkovou pánskou tenisovou obuv, která představuje kombinaci kvality, lepší stability a pružnějšího stisku.

V oblasti dámských tenisových bot je žhavou novinkou obuv Asics Solution Speed. Tato dámská tenisová obuv je perfektní pro antukové povrchy. Podporuje lepší flexibilitu a přilnavost, a tak vám pomůže rozšířit vaše teritorium na hřišti. Značka Asics přichází taktéž s novou dětskou antukovou obuví Asics Gel Resolution, která je odtlumená, stabilní a šetří chodidla nejmenším tenistům. Asics Gel Resolution patří k velmi oblíbeným antukovým juniorským botám - vyniká perfektní stabilitou i jedinečným tlumením pomocí gelu.

Zpět na přehled novinek