Přejeme vám krásné Vánoce a vše nejlepší v novém roce 2023. Jako dárek jsme pro vás již nyní spustili výprodej

Vydáno 20.12.2022

Přejeme vám krásné Vánoce a vše nejlepší v novém roce 2023. Jako dárek jsme pro vás již nyní spustili výprodej

Vážení zákazníci, děkujeme vám za důvěru, kterou jste nám projevili v letošním roce. Přejeme vám krásné prožití vánoční svátků a hodně štěstí, zdraví a lásky v novém roce 2023. Pro všechny milovníky tenisu jsme jako poděkování připravili krásný vánoční dárek. Spustili jsme již nyní výprodej, ve kterém pořídíte pro sebe i své blízké tenisové zboží za zajímavé ceny.

Výprodej na Tenislife.cz už běží

V případě našeho e-shopu nemusíte čekat až na nový rok. Výprodej jsme pro vás jako poděkování za věrnost i jako speciální dárek k Vánocům spustili již nyní. V rámci výprodeje vám nabízíme tenisové zboží za opravdu zajímavé slevy.

Stačí na našem e-shopu Tenislife.cz nahlédnout do kategorie SALE %, v níž najdete výrazné slevy na tenisové produkty. Některé slevy dosahují až 75 procent. Proto neváhejte a využijte naši nabídku, která je časově omezená!

Co vše jsme si pro vás ve výprodeji nachystali? Například tenisové bagy, tenisové batohy, tenisové rakety, vrchní omotávky, tenisové oděvy nebo tenisovou obuv za bezvadné ceny.  Vybírat můžete třeba ze značek Yonex, Asics, Babolat, Head nebo Nike.

Kromě výprodeje běžně nabízíme zboží za velmi zajímavé ceny

Tenisové zboží za lákavé ceny u nás naleznete nejen ve výprodeji. Běžně totiž nabízíme kvalitní produkty za velmi zajímavé ceny. Tím nejlepším z naší nabídky jsou zejména tenisové rakety, tenisové bagy a batohy, tenisové doplňky, ale také tenisové oblečení a obuv určené pro muže, ženy i děti. Stačí nahlédnout do naší kategorie Top produktů, v níž si amatérští i profesionální tenisté přijdou opravdu na své.

Tenislife má speciální vánoční otevírací dobu

Pokud budete chtít zavítat do naší kamenné tenisové prodejny na ulici Žebětínská 70 v Brně-Kohoutovicích, počítejte s tím, že máme speciální vánoční otevírací dobu. V pátek 23. prosince 2022 budeme mít otevřeno od 8:30 do 13:00. Ve dnech 24. až 26. prosince 2022 máme zavřeno. Od 27. do 29. prosince 2022 v naší kamenné prodejně platí omezená otevírací doba od 10:00 do 14:00. Ve dnech 30. prosince 2022 až 1. ledna 2023 pak máme zavřeno.

Všechny objednávky, které na našem e-shopu uskutečníte po 23. prosinci 2022, budeme odesílat poté 27. až 29. prosince 2022. Ptáte se, co s nevyhovujícím dárkem? Až do 10. ledna 2023 nám můžete nevyhovující dárky, které jste u nás zakoupili, při splnění konkrétních podmínek vrátit.

Zpět na přehled novinek