Obnovte váš sportovní šatník novinkami od značky Head

Vydáno 17.03.2021

Obnovte váš sportovní šatník novinkami od značky Head

Ačkoliv aktuální situace sportovním aktivitám stále příliš nepřeje, na nákup sportovního oblečení je vhodný čas vždy. I když jej na tenisovém kurtu naplno nevyužijete, jistě se vám bude hodit při domácím posilování nebo běhu. V dnešním článku se zaměříme na novinky od značky Head, které můžete na našem e-shopu aktuálně zakoupit dokonce se slevou.

Pánské tenisové oblečení Head

Mezi novinkami v pánském tenisovém oblečení od značky Head se můžete těšit na kvalitní tenisová trička Head Perf T-Shirt ve dvou barevných provedení, které disponují technologii Head Moisture Transfer Microfiber, která nabízí chladicí a rychleschnoucí účinek, zatímco integrované materiály zlepšují prodyšnost. Dále na vás čeká tenisové tričko Head Font také ve dvou barevných variantách s nepřehlédnutelných potiskem na hrudi, kterým dáte všem najevo, co pro vás tenis znamená. Za zmínku také stojí modro-žluté triko Head Striker, které kombinuje moderní mužský design s inovativní látkou s optimální technologií přenosu vlhkosti.

Pokud hledáte vhodné tenisové šortky, značka Head právě přišla se třemi novinkami – tenisové kraťasy Head Club Shorts v černé barvě, Head Power Shorts v modré barvě a kraťasy Head Perf Shorts v tmavě modré barvě.

Jestliže i při sportování chcete mít svá záda v teple, což se v tomto chladnějším počasí více než hodí, určitě vyzkoušejte funkční tenisovou vestu Head Club Vest, která obsahuje střední přední jednosměrný zip, dvě kapsy na ruce na zip, ochranu brady, síťované boční vložky pro lepší prodyšnost, barevně blokované vložky a elastickou vázací pásku kolem spodního lemu, průramku a límce.

Chlapecké tenisové oblečení Head

Stejně jako u pánského oblečení najdete i v sekci chlapeckého oblečení nová tenisová trička. Vybírat můžete ze dvou typů – tenisové tričko Head Striker v modro-zelené barvě je určené pro tenisty, kteří chtějí na kurtu vyniknout. Díky límci s výstřihem do V a pravidelným střihem kombinuje tričko cool styl s ultramoderním komfortem. Dále na našem e-shopu najdete chlapecké triko Head Club Carl v šedé nebo tmavě modré barvě, které je vyrobeno z pohodlné směsi materiálů z polyesteru a bavlny, která zajišťuje lepší transport vlhkosti.

Chlapecké kraťasy Club Shorts Bermudas jsou vyrobené z jemného a pohodlného polyesterového materiálu. U těchto kraťasů najdete technologii Head Moisture Transfer Microfiber, která nabízí chladicí a rychleschnoucí efekt.

Dívčí tenisové oblečení Head

Pro vaši malou tenistku na našem e-shopu můžete aktuálně zakoupit slušivou tenisovou sukni Head Club Basic Skort v nádherné sytě růžové barvě. Díky vysokému pasu a směsi speciálních materiálů nabízí kombinaci pohodlí a elegantního vzhledu.

Sukýnku můžete doplnit dívčím tričkem Head Racquet T-Shirt v bílém provedení s logem Wishbone anebo trikem Head Club Carl v šedé či tmavě modré barvě.

Zpět na přehled novinek