Novinky z tenisového světa: Nejnovější dětské rakety, tenisová obuv i bagy

Vydáno 16.03.2023

Novinky z tenisového světa: Nejnovější dětské rakety, tenisová obuv i bagy

 

Zajímáte se o novinky z tenisového světa? V tom případě pro vás máme hned několik žhavých tipů na nejnovější tenisovou obuv, tenisové bagy i dětské rakety. Ať už hrajete tenisový, nebo klubový tenis, není od věci mít o těchto novinkách přehled. Je totiž vysoce pravděpodobné, že si je budete pochvalovat i v praxi.

Dětské rakety Babolat B Fly a Ballfighter: To nejlepší pro nejmenší tenisty

Hraje vaše dítě tenis a zrovna stojíte před rozhodnutím, které rakety mu pořídit? Máme pro vás tip, kterým jsou novinkové dětské rakety Babolat B Fly a Ballfighter. Tyto lehké rakety, jsou ideální pro nejmenší tenisty, kteří s tenisem teprve začínají. Představují tedy vhodnou výukovou pomůcku a s přehledem vaši ratolest naučí základům tenisu.

Dětské rakety Babolat B Fly jsou lehčí, hbitější a odpouští chyby. Ne nadarmo je doporučuje 6 tisíc trenérů po celém světě. Díky svému zábavnému a barevnému designu přinesou tyto rakety vašemu malému tenistovi nebo vaší malé tenistce spoustu radosti ze hry.

Pochvalovat si budete i novinkovou tenisovou obuv K-Swiss

Další novinku z tenisového světa představují tenisové boty K-Swiss. U této obuvi oceníte, že je pohodlná, širší a velmi komfortní pro hru rekreačního i klubového tenisu. Tenisovou obuv značky K-Swiss nabízíme v pánské verzi a v oblíbené modré, černé, bílé nebo zelené barvě.

Čím dokáže tato pánská tenisová obuv, která je vhodná na antuku a umělou trávu, zaujmout? Vyniká nejnovějšími materiály a technologiemi pro správnou podporu a větší pohodlí. Poskytuje rovněž maximální tlumení nárazů a zvýšenou odolnost, zaručí vám i pohodlnou a stabilní chůzi.

Další novinka: Pánská tenisová obuv Asics

Bezproblémový pohyb po kurtu vám poskytne také pánská tenisová obuv Asics, kterou pro vás máme hned v několika novinkových provedení. Jde zejména o pánskou tenisovou obuv Asics Gel Resolution 9 Clay vytvářející pokročilou stabilitu a tlumení. Tuto obuv ocení tenisté, kteří rádi kontrolují hru od základní čáry.

Dalším novinkovým provedením je tenisová obuv Asics Solution Speed FF 2 Cly, která je kvalitní botou na antukové povrchy a která se může pochlubit tím, že se jedná o nejrychlejší model v řadě tenisových bot Asics. Třetím novinkovým provedením je tenisová obuv Asics Court FF 3 Clay. V tomto případě jde o nejlepší antukovou tenisovou obuv, kterou firma Asics vyrábí a kterou si obouvá také Novak Djokovic.

Tenisový Bag Yonex Pro: Novinka, která vás překvapí kvalitou i barvami

Ke žhavým tenisovým novinkám patří rovněž nová nejvyšší řada Yonex bagů, a to Yonex Pro 6 pcs nebo Yonex Pro 9 pcs. Tyto tenisové bagy osloví každého, kdo má rád kvalitu, precizní zpracování i výrazné barvy. Vybrat si totiž můžete barevné provedení smash pink, mist purple nebo scarlet.

Dvoukomorové tenisové bagy Yonex Pro 6 pcs a tříkomorové tenisové bagy Yonex Pro 9 pcs jsou určené pro všechny hráče, kteří chtějí mít své tenisové potřeby přehledně uspořádané. Ocení je přitom jak amatérští, tak profesionální tenisté i tenistky.

Zpět na přehled novinek