Nové tenisové rakety Head Radical 2023 mají báječné ovládání úderu i lepší hratelnost. Přesvědčte se o tom sami

Vydáno 17.02.2023

Nové tenisové rakety Head Radical 2023 mají báječné ovládání úderu i lepší hratelnost. Přesvědčte se o tom sami

Hledáte tenisové rakety s nejmodernější kombinací výkonu, kontroly a rotace? V tom případě si vybírejte z nové řady Head Radical 2023, ve které naleznete tenisové rakety určené univerzálním hráčům na všechny typy kurtů. Head Radical 2023 je zkrátka tenisovou raketou pro každého. Jaké jsou její hlavní výhody?

Díky inovativní technologii Auxetic pocítíte každý úder

Nová tenisová řada raket Head Radical 2023 je ve srovnání s předchozími řadami vylepšená o inovativní technologii Auxetic. Právě proto se tenisové rakety Head Radical 2023 mohou pochlubit skvělým ovládáním úderu a také lepší hratelností.

Díky inovativní technologii Head Auxetic získáte ve hře větší jistotu a pocítíte každičký úder. Tenisové rakety Head Radical 2023 aktivně reagují a poskytují skvělou přesnou zpětnou vazbu v reálném čase.

Head Radical 2023 vás osloví také jinými vlastnostmi

Nové tenisové rakety Head Radical 2023 disponují variabilním rámem, který vám nabídne dokonalou rovnováhu mezi silou, kontrolou a rotací rakety. Oproti předchozím řadám má tato novinková raketa hustší vzor výpletu 16/19. Tato vlastnost je zárukou ideálního spojení výkonu a kontroly.

Co dalšího na novinkových raketách Head Radical 2023 oceníte? Například zvukové grommety, které tenisovým hráčům vlijí do žil při hře mnohem víc energie. Struny tenisových raket se více pohybují, a tak optimalizují zvuk a vibrace.

Pro koho jsou tenisové rakety Head Radical 2023 vhodné?

Novou řadu tenisových raket Head Radical 2023 uvítají univerzální hráči, kteří s oblibou střídají různý styl hry. Tyto tenisové rakety jsou přitom vhodné pro všechny typy kurtů. Mezi modely nové řady Head Radical 2023 určené pro dospělé hráče patří tenisová rakety Head Radical Pro, Head Radical MP a Head Radical Team.

Výhod tenisových raket Head Radical 2023 si mohou užívat nejen dospělí tenisté. Tyto rakety, které se mohou pochlubit nejmodernější kombinací výkonu, kontroly a rotace, si můžete pořídit i v juniorské a dětské verzi.

Tenisovou raketu Head Radical 2023 vybavte novým bagem

Kromě nové tenisové rakety Head Radical 2023 si můžete pořídit také nový tenisový bag nebo batoh. K raketám Radical skvěle pasuje tenisový bag Head Pro Racquet Bag ve velikosti L nebo M v zajímavém šedo-oranžovém designu se zaoblenými tvary. Jde o prostorný dvoukomorový bag, s dvěma vnějšími kapsami na příslušenství. Jedna z komor bagu má termo provedení s Climate Control Technology, která ochrání raketu Head Radical 2023 před nepříznivými vlivy.

S raketami řady Radical perfektně sedí také tenisový batoh Head Pro Backpack 28L, Do tohoto batohu se vám přitom vejde nejen raketa, která je chráněna v polstrované vnitřní přihrádce, ale také drobnosti po kapsách.

Zpět na přehled novinek