Nová tenisová obuv od značky K-Swiss a Babolat: Vyměňte své staré tenisky za nové

Vydáno 29.04.2021

Nová tenisová obuv od značky K-Swiss a Babolat: Vyměňte své staré tenisky za nové

Počasí nám už konečně začíná připomínat jaro a s ním přichází na řadu i venkovní sportovní aktivity. Pro všechny milovníky tenisu je jaro ideálním obdobím, kdy vyrazit za sportem ven na čerstvý vzduch. A abyste se na kurtu cítili dobře a sebejistě, nová tenisová obuv bude pro vás to pravé.

Výběr kvalitní sportovní obuvi není dobré podceňovat a jestliže už mají vaše tenisky přeci jen něco za sebou, je ideální čas na to pořídit si nové, které zajistí perfektní stabilitu a šetrnost k vašim kloubům. V dnešním článku se zaměříme na novinky od značky K-Swiss a Babolat v sekci pánské a dětské obuvi.

Tenisová obuv značky K-Swiss

Ať už hledáte ležérní anebo výraznou tenisovou obuv pro sebe i své ratolesti, v sortimentu značky K-Swiss si na to své přijde každý. Na našem e-shopu můžete novinky od značky K-Swiss dokonce zakoupit i s několika procentní slevou.

  • Tenisová obuv K-Swiss Bigshot Light – tenisky Bigshot Light můžete koupit v elegantním bíločerném anebo černozeleném provedení, jsou vhodné na všechny povrchy, svému majiteli nabízí odtlumení v oblasti paty, nízkou hmotnost, pohodlí a podporu.
  • Tenisová obuv K-Swiss Express Light HB 2 clay – Express Light v černozelené a modré barvě je vhodná pro rychle se rozvíjející tenisty, kteří hledají špičkovou obuv, která hráči poskytne vyváženost mezi pohodlím a vzhledem. Obuv je vhodná nejenom na antuku, ale také i na umělou trávu.
  • Tenisová obuv K-Swiss Bigshot Light Leather – jedná se o celokoženou bílou obuv s jemnými černými prvky, která je velmi lehká, pohodlná a vyrobená ze silnějšího a odolnějšího materiálu především na špičce a patě.
  • Tenisová obuv K-Swiss Hypercourt Express HB 2 Clay - Hypercourt Express HB je lehká, antuková tenisová obuv. Její horní část je konstruována technologií Seamfree ™, která spojuje vrstvy TPU s prodyšnou technologickou síťkou pro flexibilní podporu bez šití. Obuv je tak velmi pohodlná a bezešvá.
  • Tenisová obuv K-Swiss Hypercourt Express HB 2 junior - juniorská Hypercourt Express HB 2 je zmenšenou verzí dospělé obuvi. I horní část juniorské verze je konstruována technologií Seamfree ™, což je nejmodernější teplem svařovaná bezproblémová konstrukční metoda. Juniorskou obuv lze zakoupit ve dvou barevných provedení pro dívku či chlapce.

Tenisová obuv značky Babolat

Od značky Babolat můžete na našem e-shopu zakoupit tenisovou obuv nejenom pro sebe, ale i své děti ve výrazných a neotřelých barvách, díky kterým budete na kurtu nepřehlédnutelní.

  • Pánská tenisová obuv Babolat Jet Mach 3 Clay - Jet Mach 3 byla primárně vyvinuta pro maximální přesnost, svobodu pohybu a nyní nabízí ještě více lehkosti, pohodlí a stability díky nejnovější technologii Matryx®. S podešví Michelin boduje při každém startu a náhlém zastavení a zároveň zaručuje maximální odolnost.
  • Pánská tenisová obuv Babolat Jet Tere Clay - Jet Tere byla speciálně vyvinuta pro rychlost. Její jednoduchý design a vzdušný materiál ze síťoviny zaručují pocit beztíže na hřišti. Zaručí vám tak optimální kompromis mezi lehkostí, manévrovatelností a optimálním komfortem.
  • Pánská tenisová obuv Babolat Propulse Blast Clay – Propulse Blast Clay vám nabídne výztužné prvky pro zvýšení odolnosti, integrované dvojité pásky na boku, které zajišťují optimální stabilitu a pletený síťovaný materiál v oblasti přední části chodidla, který zajišťuje maximální pohodlí.
  • Pánská tenisová obuv Babolat Propulse Fury Clay – Propulse Fury Clay má také výztužné prvky pro zvýšení odolnosti a popruhy na boku pro maximální stabilitu a pohodlí. Tato obuv vám tak dopřeje ofenzivní práci nohou, přesný postoj a kontrolované klouzání po tvrdém povrchu.
  • Dětská antuková obuv Babolat Propulse Clay junior - Propulse Junior jsou vhodné pro mladé hráče, kteří již hrají útočně. Na základě modelu pro dospělé nabízí vynikající kompromis mezi oporou, odolností a pohodlím, a to díky popruhu v metatarzální oblasti, ochranné vložce na přední části chodidla a podrážce Michelin pro maximální odolnost na všech površích.
  • Dětská antuková obuv Babolat Jet Mach 3 Clay junior - Nový Jet Mach 3 Junior je důstojným nástupcem modelu pro dospělé. Budoucím šampionům umožňuje větší přesnost a citlivost. Díky nové podrážce a zpevnění je tato lehká bota dokonalým společníkem pro juniorské hráče, kteří hledají lepší výkon. Kromě fialovo-zelené varianty tuto obuv můžete zakoupit také v juniorské růžové barvě.
  • Dětská obuv Babolat Pulsion All Court junior – jde o velmi lehkou obuv, která je vhodná pro malé všestranné hráče, kteří nehledají výkonnostní obuv, ale obuv na občasné hraní. I tento model můžete zakoupit v dívčím růžovo-bílém provedení. Obě dvě varianty jsou na našem e-shopu k dostání také v těch nejmenších velikostech se suchým zipem, který je pro malé tenisty a tenistky ideální volbou.

Nevíte si s výběrem tenisové obuvi rady? Neváhejte a obraťte se na nás, rádi vám s výběrem poradíme na telefonním čísle 605 40 37 37 nebo na e-mailu bozisport@bozisport.cz.

Zpět na přehled novinek