Neuvěřitelné lednové slevy v tenislife.cz: Tyhle ceny si nenechte uniknout

Vydáno 11.01.2021

Neuvěřitelné lednové slevy v tenislife.cz: Tyhle ceny si nenechte uniknout

I když už je po Vánocích a vánoční slevy jsou ty tam, my v tenislife.cz rádi děláme svým zákazníkům radost i po svátcích. A jak jinak než neskutečnými slevami, které právě teď naleznete na našem e-shopu? Pokud vám ve vašem tenisovém vybavení ještě něco schází, nyní je ten nejlepší čas k nákupu.

Ačkoliv momentální situace sportovním aktivitám příliš nepřeje, můžete tento čas využít k tomu, abyste protřídili své sportovní a tenisové vybavení. Nutně potřebujete novou omotávku na svou raketu, anebo vaše sportovní obuv už není, co bývala? Tohle i mnoho dalšího zakoupíte na našem e-shopu se slevou. Připravili jsme si pro vás i pár tipů na produkty, které by vám jistě neměly uniknout.

Tenisový bag Babolat Pure DRIVE VS X9

Hledáte tenisový bag, který vám nezabere příliš mnoho místa, ale zároveň do něj dáte vše potřebné? Babolat Pure DRIVE VS X9 pro vás bude to pravé ořechové. Do tašky vložíte nejenom vaši raketu, ale také obuv a veškeré tenisové vybavení. Navíc se nemusíte obávat toho, že by se při výkyvech počasí vaše raketa poničila, jelikož bag obsahuje i izotermickou izolační přihrádku.

Tenisová raketa BABOLAT BOOST S

Raketa Babolat BOOST S má vynikající herní vlastnosti, ale také krásný a neotřelý design. Kombinace bílé a červené barvy osloví každou ženu, která na kurtu ráda zaujme nejenom svou hrou. Jelikož raketa váží jen 280 g je ideální pro širší rekreační a klubové hráčky, které ocení dobrou kontrolu a zrychlení.

Dětská antuková obuv Asics Gel Resolution 7 Clay GS C800Y-003

Pro ty nejmenší na našem e-shopu čekají nejenom výhodné dětské sety, ale také široká škála tenisové obuvi. Asics Gel Resolution v nezaměnitelném žluto-černém provedení nyní zakoupíte se slevou až 18 %. Vašemu malému tenistovi či malé tenistce zaručí perfektní stabilitu nohou a jedinečné tlumení pomocí gelu.

Zpět na přehled novinek