Kolekce Primeblue od značky Adidas: Když oblečení přispívá k udržitelnější budoucnosti

Vydáno 17.06.2021

Kolekce Primeblue od značky Adidas: Když oblečení přispívá k udržitelnější budoucnosti

Rok 2021 nabízí nepřeberné množství novinek ze světa sportovního oblečení i obuvi. V předešlých článcích jsme vám představili nové kolekce od značek Head, Babolat, Asics nebo K-Swiss. Avšak další novinkou, která zcela jistě stojí za zmínku, je kolekce Primeblue od značky Adidas, která vás nadchne nejenom svým designem, ale i materiály.

Kolekce Primeblue

Ačkoliv kolekce Primeblue je na trhu již delší dobu, i tento rok uvádí nové kousky, které stojí za to. A čím je Primeblue výjimečná? Jedná se o ekologicky udržitelné modely, jelikož materiál, ze kterého je tato kolekce vyráběna, obsahuje 50 % příze Parley Ocean Plastic, která je vyrobena z recyklovaného odpadu z pláží a pobřeží. Tuto přízi značka Adidas využívá již od roku 2015 a od tohoto roku vyrobila více než 30 milionů párů bot právě z Parley Ocean Plastic, aby přispěla k udržitelnější budoucnosti.

Oblečení a obuv z kolekce Primeblue

Na našem e-shopu můžete z této kolekce aktuálně zakoupit oblečení z dětské, pánské i dámské kategorie, včetně kvalitní antukové obuvi.

Můžete si tak pořídit oblečení, které pomáhá nejenom při sportovním výkonu, ale také planetě. Zároveň na našem e-shopu můžete zakoupit i další oblečení od značky Adidas. Pokud s výběrem potřebujete pomoci, neváhejte a obraťte se na nás, rádi vám poradíme na telefonním čísle 605 40 37 37 nebo na e-mailu bozisport@bozisport.cz.

Zpět na přehled novinek