Hledáte vhodnou tenisovou obuv? Podívejte se na novinky od značky Asics

Vydáno 21.01.2021

Hledáte vhodnou tenisovou obuv? Podívejte se na novinky od značky Asics

Každý zkušený hráč tenisu nám dá jistě za pravdu, že kromě výběru vhodné tenisové rakety záleží také na výběru sportovní obuvi. Správná obuv dokáže zajistit perfektní stabilitu a šetrnost k vašim kloubům. A jelikož si důležitost kvalitní obuvi uvědomujeme i my v tenislife.cz, snažíme se nabídku našeho sortimentu stále rozšiřovat - aktuálně můžete na našem e-shopu naleznout nové modely pánské a dětské tenisové obuvi značky Asics. 

Pánská tenisová obuv Asics Gel Resolution 8 Clay

Asics Gel Resolution 8 Clay je inovovaná antuková obuv, která spadá do kategorie Asics Stability, čímž vyniká perfektní stabilitou. Svršek FLEXION FIT™ poskytuje noze neustálou podporu a díky integraci technologie DYNAWALL™ jí zajišťuje zvýšenou stabilitu během bočních pohybů, aby nedošlo k úrazu. Resolution 8 je vybavena technologii GEL™ uprostřed chodidla i v patě, což významně snižuje dopad nárazů při prudkém zastavení. Resolution 8 můžete na našem e-shopu zakoupit v tmavě modrém provedení, které je doplněné o decentní oranžové prvky.

Pánská tenisová obuv Asics Solution Speed FF 2 Clay

Druhou novinkou v sekci pánské obuvi je tenisová obuv Asics Solution Speed FF 2 Clay, která se řadí mezi nejrychlejší modely v řadě tenisový bot Asics. Tato obuv je kombinací stability a pružnosti pro hráče, kteří hledají při hře rychlejší akceleraci. Solution Speed FF 2 má v horní části aplikaci PU, která napomáhá vytvářet lepší podporu, flexibilitu a přilnavost. Díky technologii DYNAWRAP™ má obuv větší stabilitu při pohybech ze strany na stranu a technologie TWISSTRUSS™ pomáhá hráči při řezných a rychlých přechodech.

Jestliže tedy toužíte po obuvi, která vás při zrychlení nenechá na holičkách, model Solution Speed FF 2 v bílo-červeném provedení je tou správnou volbou.

Dětská antuková obuv Asics Gel Resolution 8 Clay GS

Pokud hledáte vhodnou obuv pro vašeho malého tenistu, můžete zvolit novinku Asics Gel Resolution 8 Clay GS, která je totožná s pánskou verzí – můžete se tak na kurt společně sladit. Jedná se o vylepšenou verzi antukové obuvi Resolution a stejně jako pánská verze patří do kategorie Asics Stability, která zaručí vašemu dítku stabilitu nohy a jedinečné tlumení pomocí gelu. Tato bota je vybavena funkcí řízení točivého momentu v patě a je navržena tak, aby pomohla mladším sportovcům udržet při náhlých přechodech pocit bezpečí, a zároveň jim na kurtu dodala sebevědomí.

Pokud naopak hledáte vhodnou obuv pro vaši malou tenistku, tato jedinečná bota je na našem e-shopu k dostání také v nepřehlédnutelné růžové barvě, kterou si vaše holčička zamiluje.

Zpět na přehled novinek