Další novinky z tenisového světa: Zaujmou vás nové tenisové rakety od Rafaela Nadala, bagy i boty

Vydáno 19.05.2023

Další novinky z tenisového světa: Zaujmou vás nové tenisové rakety od Rafaela Nadala, bagy i boty

Zajímáte se o nejžhavější novinky z tenisového světa? Co se sportovní výbavy týče, máme pro vás hned několik lahůdek. Jde o novinkovou řadu Babolat Pure Aero Rafa, která obsahuje inovativní tenisové rakety, bagy a tlumítka. Za zmínku stojí rovněž inovativní tenisové boty Babolat nebo nové, barevně laděné modely tenisové obuvi Asics.

Nové rakety Babolat Pure Aero RAFA 2023: Lehčí a vyváženější oproti předchozí verzi

Jednu z horkých novinek tenisového světa představují rakety Babolat Pure Aero RAFA 2023, na jejichž designu se osobně podílel hvězdný tenista Rafael Nadal. Tyto exkluzivní rakety jsou oproti své předchozí verzi lehčí (váží pouze 290 gramů bez výpletu), vyváženější do hlavy a mají otevřenější vzor strun.

Novinkové tenisové rakety Babolat Pure Aero RAFA 2023, u kterých oceníte jejich barevnost, jsou energičtější než kdykoli předtím. Navržené jsou tak, aby vám poskytly delší čas míče na výpletu a vyvinuly větší tlak za míčkem. Svého soupeře tak můžete zatlačit zpátky a unavovat ho každým úderem.

Na novinkovou raketu Babolat Pure Aero RAFA ORIGIN hraje přímo Rafael Nadal

Další novinkovou raketou v tenisovém světě je Babolat Pure Aero RAFA ORIGIN. Také tuto raketu, která bez výpletu váží 317 gramů, navrhnul Rafael Nadal. Za zmínku rovněž stojí, že na ni tento hvězdný tenista také sám hraje.

Čím vás Babolat Pure Aero RAFA ORIGIN může oslovit? Má podobné vlastnosti jako Babolat Pure Aero RAFA 2023. Tato tenisová raketa Pure Aero Rafa druhé generace tedy hýří barvami, oproti své předchozí verzi je vyváženější do hlavy a má otevřenější vzor strun.

K tenisovým raketám Babolat Pure Aero RAFA si můžete pořídit také tenisový bag nebo tenisová tlumítka. Jejich zajímavý barevný design je také zásluhou samotného Rafaela Nadala.

Nová tenisová obuv Asics a Babolat nadchne každého tenistu

Novinkou z tenisového světa, která vás osloví, jsou pánské tenisové boty Asics Solution Speed FF 2 Clay. Jde o nejrychlejší model v řadě tenisových bot Asics, který představuje opravdu kvalitní obuv na antukové povrchy. Tento model je skvělý pro tenisty, kteří se chtějí dostat rychle k míči a mají více času na plánování střely s velkou rychlostí.

Pokud patříte k tenistům, kteří rádi kontrolují hru od základní čáry, oceníte novinkovou pánskou obuv Asics Gel Resolution 9 Clay. Tyto tenisové boty patří do kategorie Asics Stability. Vynikají perfektní stabilitou nohy v tenisce, a především v patě.

Další novou pánskou tenisovou obuví je Babolat Propulse Fury 3 Clay. Tento ultradynamický model byl oproti svým předchozím verzím přepracován tak, aby zvládal více nárazů a poskytnul vám bezkonkurenční oporu. S novinkovými botami Babolat tak bezpečně odehrajete i ty nejtěžší údery a budete se v nich pohybovat mnohem rychleji. Co ještě oceníte? Vaše nohy se v obuvi Babolat Propulse Fury 3 Clay budou cítit odpružené a chráněné.

Zpět na přehled novinek