Značka Head přichází s novou kolekcí Radical: Ohromí vás nejenom svým neonovým provedením

Vydáno 25.02.2021

Značka Head přichází s novou kolekcí Radical: Ohromí vás nejenom svým neonovým provedením

Rok 2021 se nese ve znamení novinek. V předešlém článku jsme vám představili novinky na poli tenisové obuvi a nyní bychom vám rádi ukázali další novinky, které ve vaší tenisové výbavě nesmí chybět.

Stačí pouze dvě slova – Head Radical. Tato známá značka začala s výrobou tenisových raket již před 28 lety a za tu dobu se její produkty staly mezi amatérskými i profesionálními hráči tenisu vyhledávaným a oblíbeným zbožím. A právě nyní Head přichází s kolekcí Radical 2021, která vyniká nejenom barevným provedením, které na kurtu nelze přehlédnout, ale také svými vlastnostmi. Pojďme se tedy společně podívat na to, co nám tato nová kolekce nabízí.

Tenisové rakety Head Graphene 360+ Radical

V celé této řadě naleznete pět tenisových raket ve stejném neonově oranžovém provedení s šedými prvky, které se mohou chlubit zvukovými průchodky poskytující vylepšený výkon a variabilním průřezem rámu, který dokonale vyvažuje sílu, kontrolu a rotaci. Rakety se od sebe liší jen drobnými rozdíly:

  • Head Graphene 360+ Radical Pro 2021 – Radical Pro je dokonalou kombinací síly, kontroly a rotace pro celodvorcové, všestranné a pokročilé turnajové hráče. 
  • Head Graphene 360+ Radical LITE 2021 – Radical Lite je určena pro mírně pokročilé klubové hráče s všestrannou celodvorcovou hrou. Díky malinko větší hlavě, nižší hmotností a svěžímu, dynamickému designu osloví i závodní juniorské hráče a ženy.
  • Head Graphene 360+ Radical MP 2021 – Radical MP je o 15 g (bez výpletu) lehčí než verze Radical Pro. I tato raketa je určena spíše pro turnajové hráče, kteří od rakety očekávají dokonalou kombinaci síly, kontroly a spinu.
  • Head Graphene 360+ Radical S 2021 – Radical S je naopak o 20 g (bez výpletu) lehčí než předchozí verze Radical MP a je ideální pro klubové hráče. Odpustí tedy drobné herní nedostatky, je dobře hratelná a díky své váze i komfortní.
  • Head Graphene 360+ Radical JR 26 2021 – poslední raketou je raketa Radical JR, a jak sám název napovídá, jedná se o juniorskou raketu pro začínající hráče tenisu. Zmenšená verze dospělých raket nabízí výkonnou raketu pro mladé a ambiciózní hráče.

Ačkoliv jsou mezi jednotlivými raketami určité odlišnosti, všechny disponují technologii Graphene 360+. Tato technologie je kombinací technologií Graphene 360 a optimalizuje přenos energie díky inovativním spirálovým vláknům a umožňuje ještě lepší pružnost a čistý cit při nárazu míče.

Tenisové bagy Head Radical

I co se týče tenisových bagů máte u kolekce Radical na výběr, a to hned ze tří typů, které se od sebe liší velikostí. Záleží tedy jen a pouze na vašich preferencích, co by měl váš nový bag obsahovat.

  • Head Radical 6R Combi 2021 – jedná se o nejmenší bag z celé řady Radical. Svému majiteli nabízí dvě hlavní komory a dvě vnější kapsy pro drobnosti, bez kterých se na kurtu neobejde. Jedna z komor má CCC+ technologii, která chrání raketu před nepříznivým počasím. Díky své praktické velikosti můžete bag nosit na zádech.
  • Head Radical 9R Supercombi 2021 – i tento bag se řadí mezi menší dvoukomorové bagy, přičemž jedna z komor má také CCC+ technologii, která raketu chrání. Polstrované a nastavitelné popruhy vám umožní nošení bagu nejenom na zádech, ale také na rameni.
  • Head Radical 12R Monstercombi 2021 – Monstercombi vám nabídne tři prostorné přihrádky, do kterých si můžete své věci lehce a přehledně rozdělit. Taška je kromě tří komor vylepšena o extra kapsu na boty se samostatným vstupem, svou znečištěnou obuv tak můžete separovat od svých ostatních věcí. I přes svou velikost můžete bag nosit na zádech i rameni.

Hledáte tedy spíše menší bag, do kterého potřebujete uložit pouze raketu a pár nezbytností, anebo raději dáváte přednost velkému, do kterého vložíte vše, co potřebujete? Ať už od bagu očekáváte cokoliv, Head Radical vám vaše očekávání splní.

Jestliže vás tato kolekce zaujala, ale stále si nejste jistí, nově si můžete rakety vyzkoušet a otestovat. Pro více informací volejte + 420 605 40 37 37 anebo se podívejte na náš e-shop.

Zpět na přehled novinek