Začíná Australian Open: Podívejte se na novinky spojené s tímto grandslamem

Vydáno 18.01.2022

Začíná Australian Open: Podívejte se na novinky spojené s tímto grandslamem

Již tento týden odstartoval první grandslamový turnaj z velké čtyřky, a to Australian Open. Všem milovníkům tenisu tak začíná období, během kterého na jednom místě uvidí ty nejlepší hráče z celého světa. Bohužel ani tomuto turnaji se nevyhnuly komplikace spojené s covidem.

Novaka Djokoviče na Australian Open neuvidíme

Ač se to zdá nemožné, skutečně tomu tak je. Srbský tenista se prvního grandslamu tohoto roku nezúčastní. Jak je to možné? Djokovič je odpůrcem vakcinace proti koronaviru a ačkoliv australské vízum nejprve dostal na základě prodělání koronaviru vloni v prosinci, později mu vízum bylo odebráno. Soud mu jej kvůli pochybení úředníků vrátil, ovšem ministr pro imigraci mu vízum opět zrušil. Vysvětlil to veřejným zájmem s ohledem na zdraví a dodržování pořádku. Srbský tenista se proti tomuto rozhodnutí obrátil na soud, který však v neděli prohrál, a tak nebude moci na Australian Open obhajovat svůj titul.

Přitom Djokovičuv úvodní zápas byl naplánován hned na pondělí 17. ledna, kdy tento grandslam začíná.

Tenisové novinky na tenislife.cz

I přes nepříjemnosti, které Australian Open potkaly, se však můžete těšit i na spoustu skvělých novinek od známý značek. Značka Head představila nové tenisové rakety z řady Prestige PRO 2021, které jsou skvělou volbou pro zkušené a profesionální hráče, kteří hledají ultimátní kontrolu a přesnost. Raketa Prestige PRO, dříve známá jako Prestige MP, má zabudovaný nový, průhledný karbonový prvek, který je u každého kusu trochu jiný - vaše raketa tak získá jedinečný vzhled. Značka Head se opět inspirovala rámem Prestige z roku 1980, díky tomu má Prestige PRO průsvitnou vínovou barvu, která dokonale vyzdvihuje jeho exkluzivní a luxusní vzhled.

Ani značka Yonex nezahálí, a již na začátku roku ukázala novou tenisovou raketu Yonex Ezone 100 Sky Blue 2022. Jde o 7. generaci raket Ezone a je ideální pro všestranné hráče, kteří kladou důraz na herní komfort, kontrolu a zrychlení. Na Australian Open můžete tuto raketu vidět třeba u Naomi Osakové nebo Nicka Kyrgiose. Pokud i vy nad koupí uvažujete, příliš dlouho neváhejte, Ezone Sky Blue 2022 dorazila pouze v omezeném množství.

Pro malé tenisty a tenistky na našem e-shopu můžete nově zakoupit dětské oblečení od značky Nike s originálním logem Rafaela Nadala. A abyste se mohli s nimi na kurtu dokonale sladit, i pro pány si značka Nike přichystala nová tenisová trika s tímto logem a tenisové šortky, které dodají vašemu tréninku ležérní styl.

A také značka Adidas nezůstala pozadu. V sortimentu nyní najdete stylové tenisové čelenky, dámská i pánská potítka, trika a tenisové kraťasy vyrobené z příze Parley Ocean Plastic. Právě v těchto šortkách se hráči Adidasu předvedou již tento týden na největším turnaji jižní polokoule.

Samozřejmě na našem e-shopu i nadále najdete lednové slevy. Můžete tak zakoupit jedinečné kousky s několikaprocentní slevou. V případě jakýchkoliv dotazů se na nás neváhejte obrátit. Zastihnout nás můžete na telefonním číslem 605 40 37 37 nebo na e-mailové adrese bozisport@bozisport.cz.

Zpět na přehled novinek