Tenisová raketa Yonex Vcore 7. generace poskytuje nejvyšší úroveň rotace. Vyzkoušejte si to i Vy

Vydáno 25.01.2023

Tenisová raketa Yonex Vcore 7. generace poskytuje nejvyšší úroveň rotace. Vyzkoušejte si to i Vy

 

Plánujete, že si pořídíte novou tenisovou raketu? Rozhodně vás nadchne nová tenisová raketa Yonex VCore 7.  generace, která je mistrovským dílem technologií i řemeslného zpracování. Co vše tato ikonická raketa nabízí a proč si ji stojí za to pořídit?

Yonex Vcore 7. generace propojuje novou technologii a strukturu s inovacemi

Čím se konkrétně může tenisová raketa Yonex Vcore 7. generace pochlubit? Tato tenisová raketa, která je ideální pro závodní hráče kladoucí důraz na kontrolu hry a zrychlení, vyniká nejvyšší úrovní spinu, jaký kdy raketa Yonex dosáhla.

V případě tenisové rakety Yonex Vcore 7. generace se nová technologie a struktura propojuje s inovacemi. Výsledkem tohoto spojení je zvýšení zpětné vazby strun. Tenisoví hráči si tak v historii tenisových raket Yonex mohou vychutnat opravdu ty největší rotace.

Hlavní výhody tenisové rakety Yonex Vcore 7. generace

✔ Oproti předchozím modelům má 7. generace rakety Yonex Vcore zvětšený horní rám, nový design krčku rakety a speciální čtvercový izometrický tvar hlavy.

✔ Tenisová raketa Yonex Vcore 7. generace vás zaujme jedinečnými aerodynamickými technologiemi Aero Fin a Aero Trench, které zajišťují maximální ovladatelnost a rotaci a rychlejší švih.

✔ Pro útočný spin využijte nový grafitový systém Flex Force zabudovaný ve spodní třetině rakety.

✔ Yonex Vcore 7. generace má průchodky s rovnými otvory, kterými prochází struna. Tato technologie Liner Tech zajišťuje lepší výkon a pohodlí při hře mimo střed.

Pro koho je tenisová raketa Yonex Vcore 7. generace určena?

Tenisová raketa Yonex Vcore 7. generace bude vyhovovat závodním hráčům, pro které je důležitá kontrola hry a zrychlení. Tuto raketu používejte pro pokročilé, sportovně zaměřené hry. Raketa Vcore 7. generace je oblíbená i mezi známými profesionály. Například kanadský tenista Denis Shapovalov nebo kazašská tenistka Elena Rybakina se tohoto modelu nemohou nabažit.

Získejte nový tenisový bag Yonex Vcore 7. generace

Bez čeho se tenisová raketa Yonex Vcore 7. generace neobejde? Vhodná tenisová taška. Vyberte si ze tří nových designů v nové řadě tenisových tašek Yonex Pro 9 - Scarlet, Smash Pink a Mist Purple.

Nové špičkové tenisové tašky Yonex se třemi přihrádkami jsou určeny pro všechny hráče, kteří chtějí mít své tenisové vybavení opravdu přehledné. Protože tenisové bagy Yonex Pro 9 splňují nejvyšší požadavky, jsou oblíbené i u profesionálních hráčů.

Tenisové tašky Yonex Pro 9 obsahují jednu prostornou tepelnou komoru pro tenisovou raketu. Prostřední komora má navíc kapsu na boty se samostatným vchodem. Třetí komora bez termoobalu je ideální pro uložení oblečení a dalšího tenisového vybavení.

Zpět na přehled novinek