Tenislife.cz vám přeje příjemné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok

Vydáno 21.12.2021

Tenislife.cz vám přeje příjemné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok

Do Vánoc zbývají tři dny a konec roku se také pomalu ale jistě blíží, proto bychom vám i tady, na našem blogu, rádi poděkovali za projevenou důvěru, kterou jste nám v tomto roce projevili. A jistě by nebylo na škodu se na chvíli poohlédnout za tím, co vše jste se zde mohli dočíst.

Značnou část článků na našem blogu tento rok tvořila historie a zajímavosti o všech grandslamech z velké čtyřky. Dále jsme se podívali na to, jak se k tenisu dostali nejúspěšnější hráči, ať už od nás z České republiky anebo ze zahraničí, a co je činí tak výjimečnými – třeba Petra Kvitová, Novak Djokovič, Rafael Nadal, Roger Federer či Dominic Thiem.

A co bychom to byli za tenisový blog, kdybychom se nepodívali na zoubek novinkám ze světa tenisových raket a sportovního oblečení. A že se s novinami tento rok skutečně roztrhl pytel. Začalo to novou kolekcí Radical od značky Head, která představila i novou kolekci oblečení.

Ti, kteří přemýšleli nad novou tenisovou obuví, mohli vybírat mezi novými kousky od značky Swiss či Babolat. A ani značka Adidas své příznivce nezklamala – představila nové oblečení a obuv z kolekce Primeblue, jejíž materiál obsahuje 50 % příze Parley Ocean Plastic, která je vyrobena z recyklovaného odpadu z pláží a pobřeží.

Pro všechny, kteří hledali inspiraci na vánoční dárky, které by pod stromečkem udělaly opravdovou radost, jsme měli pár tipů na horké novinky z řad tenisových raket – značka Wilson představila novou generaci raket Blade, které se již léta řadí mezi nejpopulárnější modely této značky a značka Yonex ukázala, že může svými tenisovými raketami VCORE PRO bezesporu konkurovat i známějším a používanějším modelům.

Doufáme, že budete i v následujícím roce nadále našimi věrnými čtenáři a dovolte nám ještě jednou poděkovat za projevenou přízeň a důvěru. Přejeme vám klidné prožití vánočních svátků a do nového roku vám přejeme mnoho štěstí, zdraví, osobních i pracovních úspěchů. A nezapomeňte, i příští rok v lednu na vás bude na našem e-shopu čekat novoroční výprodej, který si určitě nenechejte ujít!

Zpět na přehled novinek