Novinky z tenisového světa: Nová kolekce obuvi Asics, kterou nosí Matteo Berrettini, vznikla ve spolupráci s firmou Boss

Vydáno 14.08.2023

Novinky z tenisového světa: Nová kolekce obuvi Asics, kterou nosí Matteo Berrettini, vznikla ve spolupráci s firmou Boss

Chcete znát nejnovější novinky z tenisového světa? Tentokrát potěšíme všechny milovníky tenisové obuvi Asics. Značka Asics totiž spojila své síly s firmou Boss, díky čemuž vznikly antukové boty, které vás ohromí svým designem i vlastnostmi.

 

Asics a Boss: Jedinečná kombinace značek

Značka tenisové obuvi Asics, kterou používá při hře i hvězdný tenista Matteo Berrettini, přišla s horkou novinkou. Spojila své síly se společností Boss, díky čemuž se zrodil jedinečný model pánské tenisové obuvi Asics Gel-Resolution 9. Čím vás tyto pánské antukové boty dostanou?

Tenisová obuv Asics Gel-Resolution 9 vychází v limitované edici, ve které se dokonale snoubí funkčnost značky Asics s elegancí značky Boss. Tato obuv je ideální pro tenisty, kteří hledají stabilní obuv a kteří rádi kontrolují hru od základní čáry, a to hlavně na tvrdém povrchu.

Limitovaná edice Asics Gel-Resolution 9 toho nabízí opravdu hodně

Čím vás limitovaná edice tenisové obuvi Asics Gel-Resolution 9 zaujme? Technologie Dynawall v mezipodešvi sahá ve srovnání s předchozími modely Asics až k patě, což vám zajistí větší stabilitu při bočních pohybech. Díky přepracované technologii Dynawrap vám tato limitovaná obuv dodá pevnou oporu i při rychlých přechodech.

Tenisové boty Asics Gel-Resolution 9, které mají podrážku po celé délce a oddělenou patu, vám poskytnou větší stabilitu při dopadu i rychlejší zotavení mezi údery. Kromě toho oceníte i použitou technologii Gel pro zadní a přední část chodidla. Právě jejím prostřednictvím antukové boty Asics Gel-Resolution 9 zlepšují tlumení nárazů a vytváří měkčí pocit při došlapu.

Co je ještě nového? Těšte se na výprodeje

V Tenislife.cz jsme si pro vás připravili ještě jednu žhavou novinku. Brzy na našem e-shopu i v kamenném obchodu spustíme výprodeje. A že se máte na co těšit! Levněji u nás nakoupíte například některé tenisové vybavení, ale také tenisovou obuv či tenisové oblečení.

Zpět na přehled novinek