Novinky v tenisovém světě

Vydáno 30.08.2022

Novinky v tenisovém světě

Zajímá vás, co je nového v tenisovém světě? Máme pro vás celkem dvě lahůdky, které ocení profesionální a amatérští tenisté, ale také fanoušci tenisu. V prvé řadě se můžete těšit na US Open, který proběhne od 29. srpna do 11. září v americkém New Yorku. Příznivci tenisu ocení rovněž novou řadu Babolat Pure Aero 2023 včetně tašek a batohu, která vyšla ve čtvrtek 25. srpna 2022.

US Open 2022: Držet pěsti můžete i Čechům

Na co se milovníci tenisu v tuto chvíli nejvíc těší? Na 142. ročník tenisového Grand Slamu US Open, který se od 29. srpna do 11. září uskuteční v New Yorku. Dějištěm tohoto turnaje bude tradičně areál ve Flushing Meadows. Co nás na US Open 2022 letos konkrétně čeká?

Tradičně to je dvouhra mužů a dvouhra žen, těšit se můžete také na mužskou čtyřhru, ženskou čtyřhru i smíšenou čtyřhru. Své soutěže budou mít na US Open 2022 rovněž junioři, veteráni a vozíčkáři. K obhájcům titulu budou v letošním roce patřit ve dvouhře mužů ruský tenista Daniil Medveděv a ve dvouhře žen britská tenistka Emma Raducanu.

Do US Open 2022 se kvalifikovali i čeští tenisté a tenistky. Fandit můžete například Jiřímu Lehečkovi, Jiřímu Veselému, Petře Kvitové, Barboře Krejčíkové nebo Karolíně Plíškové.

Další tenisová novinka: Řada Babolat Pure Aero 2023

Jaká další novinka v tenisovém světě stojí rozhodně za pozornost? Ve čtvrtek 25. srpna 2022 vyšla nová tenisová řada Babolat Pure Aero. V rámci této řady si můžete pořídit jak tenisovou raketu, tak tenisovou tašku či batoh.

Tenisová raketa Babolat Pure Aero je určená pro všechny hráče, kteří chtějí na kurtu uplatnit svůj spin a sílu. Tato raketa pomáhá s větším rozsahem rotace při úderu míče, navíc je vhodná pro všechny herní styly. Její nádherná kombinace černo-neonově žluté barvy je jenom třešničkou na dortu.

Tenisová taška a batoh Babolat Pure Aero 2023 perfektně ladí s raketou

Nové provedení tenisových bagů Babolat Pure Aero 2023 perfektně ladí s tenisovou raketou z téže kolekce. Tenisový bag Babolat Pure Aero má 3 samostatné komory - z toho 2 termo, které chrání rakety proti nepříznivým vlivům. Bag obsahuje rovněž samostatnou odvětrávanou kapsu na boty a dvě boční kapsy s menšími kapsičkami na uspořádání drobností.

Řada Babolat Pure Aero 2023 zahrnuje také praktický a stylový batoh, který má kapsu na tenisovou raketu, boční kapsu a samostatný pytlík na tenisovou obuv. Tento doplněk vám poslouží i jako normální batoh na běžné využití.

Zpět na přehled novinek