Head Extreme 2022: Novinková řada tenisových raket pro turnajové i výkonnostní hráče

Vydáno 29.09.2022

Head Extreme 2022: Novinková řada tenisových raket pro turnajové i výkonnostní hráče

 

Poohlížíte se po nové tenisové raketě? Turnajoví i výkonnostní hráči ocení novou řadu tenisových raket Head Extreme 2022. Tento tvrdý spinový stroj se vyznačuje perfektním citem, lepší stabilitou a také optimální rotací a silou. Ostatně, přesvědčte se o jedinečných vlastnostech tenisové rakety Head Extreme 2022 na vlastní kůži.

V rámci novinkové řady tenisových raket Head Extreme 2022 pro vás máme hned několik modelů. A to tenisové rakety TOUR, MP a MP L. Tenisovou raketu Head Extreme TOUR ocení zvláště turnajoví hráči, kteří chtějí nad svým protihráčem zvítězit s využitím optimální rotace a síly.

Další z novinkových raket, Head Extreme MP, je ideální pro výkonnostní hráče. Tato raketa se chlubí krčkem k dosažení extra rotace a také jedinečnými rotačními průchodkami, které zajišťují trampolínový efekt při kontaktu s míčkem. V novinkové řadě najdete rovněž novou verzi tenisové rakety Extreme MP L, která je určená pro mladé výkonnostní hráče.

Rakety novinkové řady Head Extreme 2022 disponují inovativní technologií Auxetic, kterou díky úžasné rotaci vyvedete z míry každého svého protihráče. Tato technologie také nabízí dokonalé procítění úderu. Tenisové rakety Head Extreme se dále mohou pochlubit spinovým shaftem, který poskytuje optimalizovanou boční stabilitu. Spinový shaft rovněž vytváří vyšší spinový potenciál.

Neskutečný výkon tenisových raket Head Extreme 2022 se snoubí s neotřelým a odvážným designem. Aby vám to na kurtu i mimo něj dokonale ladilo, kromě tenisové rakety Head Extreme 2022 si můžete pořídit další doplňky. K raketě si zkuste zakoupit třeba pánskou kšiltovku, dámský kšilt, potítko či tenisovou obuv. Využijete také tenisový bag nebo batoh.

Nevíte si s výběrem tenisové rakety rady? Neváhejte a obraťte se na nás, rádi vám s výběrem poradíme na telefonním čísle 605 40 37 37 nebo na e-mailu bozisport@bozisport.cz.

Zpět na přehled novinek