Co najdete na tenislife.cz ?

Vydáno 16.12.2019

Co najdete na tenislife.cz ?
Co si myslíte, že Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic nebo Dominic Thiem chtěli od dětství od Ježíška ? Možná něco z tenislife.cz
tady najdete vše, co zrychluje srdce mnoha tenistů. Rozsáhlá nabídka, vysoce kvalifikované tenisové rady  a více jak 20 letá praxe v tenisovém oboru. Exkluzivní tenisové produkty a nejnovější modely tenisových raket potěší  dětské i dospělé tenisty.
 
Tenisové tipy pro děti a dospělé
Vánoce jsou za námi a blíží se doba prvního tenisového Grand Slamu v Australian Open. Ten se od minulého roku hraje novými tenisovými míči DUNLOP AUSTRALIAN OPEN.  Tento nový míč  stojí opravdu za to, ho vyzkoušet!
Jako vždy je Australian Open něco zvláštního. První v roce! Pro tenisty přináší nové oblečení i obuv. Naštěstí i výprodeje. Všechny zajímavé akce a slevy až 65% najdete zde .
 Pro děti i dospělé na www.tenislife.cz najdete všechno potřebné . A když ne, stačí zavolat tel.: 605 40 37 37 a určitě najdeme řešení. Od dětského tenisového setu (tenisová raketa včetně odpovídajícího tenisového batohu) až po nejnovější tenisové rakety a doplňky značek Wilson, Babolat, Head, Nike, Adidas a Asics. .
 
 
Správná tenisová výstroj
Tenisový kodex existuje již  století. V bílém tenisovém oblečení, které v současné době existuje pouze na turnaji ve Wimbledonu, bylo po desetiletí dovoleno vstoupit na tenisový kurt. Původní nápad oblékání byl velmi jednoduchý. Aby se zabránilo tvorbě potních skvrn, byl vytvořen kód oblékání pro sport, který je v mnoha tenisových klubech stále standardní. Oděvní značky se s tímto problémem zabývají dlouhou dobu a každý rok přinášejí na trh nové, poněkud změněné kolekce. Velký výběr oblečení  a správnou tenisovou  výstroj najdete na tenislife.cz. Každému, kdo dává přednost barevnému, bude také nápomocen, protože po vánočním období jsou zajímavé výprodeje.
 
 
Zpět na přehled novinek